Inbouw kranen

De inbouw kranen zijn speciaal ontworpen om de overige delen van de kraan in de muur weg te werken, zodat u alleen de onderdelen ziet die nodig heeft.  Het is uitermate geschikt om het op uw wastafelmeubel te monteren. Tevens een luxe keuze bij een badmeubel met een waskom. Veel waskommen hebben namelijk geen gat om de kraan op te monteren. Er zijn kranen in veel verschillende designs verkrijgbaar, zodat u de kraan kunt vinden die het beste bij uw waskom past.


Sorteer op:  

-20%
Donna Douchekraan Inbouw Mat Zwart Vierkant thermostaatkraan 2-gats inbouwbox
€ 450,00 € 360,00
-20%
Donna Douchekraan Inbouw Mat Zwart thermostaatkraan Rond 2-gats inbouwbox
€ 450,00 € 360,00
Inbouw Fonteinkraan Donna kort Koud water toiletkraan met draaikop bediening
€ 69,00
-56%
Inbouw Regendoucheset Rond Chroom 25cm incl Handdouche Thermostaatkraan Creavit Aloni Doucheset inbouw Chroom
€ 699,00 € 309,00
Inbouw toiletkraan Donna Zwart Mat Koud eenhendel bediening Draaiknop 1-gats
€ 79,00
Inbouw Wastafelkraan Plieger Cross 3-Gats met Vaste Uitloop Chroom 21,cm
€ 155,00
Plieger Lupo 2.0 Chroom inbouw Fonteinkraan wandmodel 105mm uitloop
€ 50,50
Plieger Lupo 2.0 Mat Zwart inbouw Fonteinkraan wandmodel 105mm uitloop
€ 61,50
Plieger Napoli Inbouw wastafelkraan zwart mat 18,3cm uitloop 2-gats inbouw wandkraan 1 hendel bediening
€ 319,00
Plieger Napoli Inbouw wastafelkraan Chroom 18,3cm uitloop 2-gats inbouw wandkraan 1 hendel bediening
€ 269,00
Plieger Napoli Inbouw wastafelkraan RVS 18,3cm uitloop 2-gats inbouw wandkraan 1 hendel bediening
€ 339,00
-20%
Badkraan Inbouw Victoria Zwart mat Hartafstand 15 HOH Mengrkaan Klassiek 2 Kruisgrepen 4 Gats met Handdouche
€ 877,00 € 699,00
-19%
Badkraan Inbouw Victoria Goud Geborsteld Hartafstand 15 HOH Mengrkaan Klassiek 2 Kruisgrepen 4 Gats met Handdouche
€ 930,00 € 749,00
-20%
Inbouw wastafelkraan Victoria Zwart 3-Gats Mengkraan Kruisgrepen Klassiek
€ 438,31 € 349,00
-21%
Inbouw wastafelkraan Victoria Geborsteld Goud 3-Gats Mengkraan Kruisgrepen Klassiek
€ 493,00 € 389,00
-22%
Inbouw wastafelkraan Victoria Chroom 3-Gats Mengkraan Kruisgrepen Klassiek
€ 383,00 € 299,00
Niet leverbar
Douchekraan Crow Deluxe Inbouw Vertikaal vierkant Chroom Messing Thermsotaatkraan met Handdouche
€ 578,00 € 459,00
Niet leverbaar
Badkraan Crow Deluxe Chroom inbouw Thermostaatkraan 4 knoops met Handdoouche
€ 632,00 € 499,00
-22%
Thermostaatkraan inbouw Chroom Inbouw en afbouwdeel compleet
€ 332,00 € 259,00
Plieger Napoli Inbouw wastafelkraan Chroom uitloop 23.8cm 2-gats inbouw wandkraan 1 hendel bediening
€ 259,00
Plieger Napoli Inbouw wastafelkraan Mat Zwart uitloop 23.8cm 2-gats inbouw wandkraan 1 hendel bediening
€ 328,88
Plieger Napoli Inbouw wastafelkraan RVS uitloop 23.8cm 2-gats inbouw wandkraan 1 hendel bediening
€ 347,99
-20%
Muurarm Palermo Zwart vierkant 40cm
€ 41,25 € 33,00
-20%
Regendoucheset Eliza Inbouw Rond Chroom Muurarm 20cm Thermostaatkraan met Handdouche
€ 600,00 € 479,00

Inbouwkraan kopen? 

De inbouw kranen zijn een luxe keuze bij een badkamer of een WC. Dit komt door de modern en luxe uitstraling heeft. Het inbouwdeel van de kraan wordt weggewerkt in de wand, waardoor het water, als het ware uit de muur lijkt te stromen. De inbouw kranen kunt u aanschaffen in verschillende modellen, geschikt voor toilet, douche en badkamer en deze zorgen voor een strakke stijl en een mooie uitstraling. Uiteraard zijn de inbouw kranen beschikbaar in bijvoorbeeld RVS, en chroom. Maar als u meer naar een trendy afwerking zoekt, zoals stoer mat zwart of romantisch geborsteld koper, kunt u eveneens een model vinden die perfect past in uw badkamer of toilet? Bij ons heeft u voldoende keuze uit verschillende merken, stijlen en kleuren en is er uiteraard voor elk budget een geschikte inbouwkraan te vinden!

Bij de inbouw kranen ziet u alleen de bediening en de uitloop, de rest van de leidingen is netjes weggewerkt in de wand, zodat u daar geen last van heeft. Dit geldt voor alle inbouw kranen. Dit betekent dat de kranen voor in de badkamer, douche of de toiletruimte een bijzonder mooie afwerking hebben en luxueuze bijdragen leveren aan de uitstraling van uw sanitaire ruimte.

U kunt in onze webshop alle soorten inbouw kranen vinden. Hieronder treft u een indruk aan van de inbouwkranen die u in onze webshop kunt vinden:

  • Inbouwwastafelkraan

  • Inbouwbadkraan

  • Inbouwregendoucheset

  • Inbouwdouchekraan

  • Inbouwtoiletkraan

Inbouwwastafelkraan

Bent u van plan om een moderne badkamerstijl te creëren? Dan mag een inbouw wastafelkraan niet ontbreken. In de aller modernste badkamers komt u namelijk wel een inbouwkraan tegen. Het verschil tussen een inbouw wastafelkraan en een opbouwwastafelkraan is de manier van montage. Een inbouwwastafelkraan komt uit de muur en u ziet alleen het afbouwdeel. Het binnenwerk zit achter de tegels weggewerkt. Het heeft dus wel wat aanpassingen in de muur nodig voordat u aan de slag gaat met de afwerking en om de kraan vervolgens te kunnen laten werken. Inbouw wastafelkranen kunt u in verschillende modellen en uitvoeringen vinden. Zo heeft u de keuze uit een inbouwwastafelkraan met korte uitloop of lange uitloop met een lengte van 23cm of een twee-gats bediening of een inbouwwastafelkraan met een drie-gats bediening.

Een model met een lange uitloop is vooral handig als u een badkamermeubel met een waskom heeft aangeschaft die dieper is dan de standaardmaten. Hierdoor kunt u de waskommen vrijplaatsen op het badkamermeubel voor waskom. In dat geval is het handig als de kraan een lange uitloop heeft.

Bij een twee-gats inbouw kranen bedient u de kraan dankzij een hendel die zich naast de kraanuitloop bevindt. Hiermee kunt u de kraan aan- en uitzetten terwijl met een subtiele beweging ook de perfecte temperatuur regelt. Bij een drie-gats inbouwkraan staat de uitloop in het midden en staat aan beide zijden een hendel voor de bediening. Eén is voor het koude water en de andere voor het warme water. Als u het water op de gewenste temperatuur wilt krijgen, dient u aan beide hendels te draaien.

Inbouwdouchekraan

Een inbouwdouchekraan bestaat uit twee onderdelen: het binnenwerk en het afdekdeel. Uiteraard heeft een inbouwregendoucheset ook andere onderdelen die een doucheset compleet maken, maar wij vertellen u in eerste instantie over het belangrijkste deel van een inbouwdouchekraan, namelijk het thermostaatgedeelte. Een inbouwthermostaatkraan voor een doucheset verbindt de belangrijke onderdelen aan elkaar en maakt het mogelijk om via het paneel alle onderdelen te bedienen. Bovendien regelt u ook de warmte van het water. De thermostaatfunctie van de kraan zorgt er vervolgens voor, dat de temperatuur van het water constant hetzelfde blijft, ook als de waterdruk in de woning verandert, als bijvoorbeeld iemand in de keuken warm water tapt uit de keukenkraan. De meeste inbouwdouchekranen hebben twee bedieningsknoppen op het paneel. Eén voor de thermostaat en de andere voor de bediening van de douchefuncties. Namelijk een hoofddouche en een handdouche. Er zijn ook modellen beschikbaar met drie bedieningsknoppen, om hiermee extra luxe functies toe te kunnen voegen, zoals massage jets of andere een type hoofddouche. Denk hierbij aan een watervalfunctie of een regendouchefunctie met verschillende standen. Zoals u mogelijk ook al door heeft, zijn er genoeg luxe mogelijkheden voor een inbouwdouchekraan.

In combinatie met een prachtig design, afwerking in verschillende kleuren en de functionele eigenschappen zoals thermostaat bent u gegarandeerd van een luxe douche ervaring.  

Gebruikmaken van een thermostaatkraan is ontzettend makkelijk en vraagt geen extra aanpassing behalve het kraaninbouwdeel dat op een nette wijze ingebouwd dient te worden. Let wel goed op de inbouwdiepte van het binnenwerk van de thermostaatkraan. Het inbouwdeel van de thermostaatkranen die u in onze webshop kunt vinden hebben een gemiddelde inbouwdiepte van min 7cm en max 10cm. Dit kan echter per merk en type verschillen. Wij adviseren u om te allen tijde vooraf de technische tekening van de inbouwthermostaat te bekijken, zodat u niet achteraf montageproblemen ondervindt. U wilt immers dat de afdekplaat perfect op de muur sluit voor een lekkagevrije montage.

Tot slot willen wij kort aandacht besteden aan de 3 belangrijkste voordelen van een inbouwdouchekraan.

1: Omdat het merendeel van de douchethermostaat in de wand is weggewerkt, heeft u zoveel mogelijk ruimte in de inloopdouche of douchecabine. U kunt dan genieten van uw prachtige ontwerp. 

2: Een inbouwdouchekraan oogt strakker en moderner. De verschillende inbouwdouchekranen zijn beschikbaar in hoogwaardige materialen met de mooiste afwerkingen. Wij hebben in ons assortiment de keuze uit; mat zwart, geborsteld goud, geborsteld brons, Gun Metal en uiteraard de tijdloze afwerking chroom.

3: Het schoonmaken en schoonhouden van een inbouwdouchekraan is aanzienlijk makkelijker dan een opbouwdouchekraan, omdat er minder beslag is dat onder water staat.

Inbouwtoiletkraan

In tegenstelling tot andere inbouw kranen zijn de toiletkranen beschikbaar in minder verschillende modellen. Dit komt mede doordat een toiletkraan een enkel koud kraan betreft. Bij Sani4Comfort heeft u de mogelijkheid om van alle afwerking opties ook een toiletkraan aan te schaffen. Dit is vooral handig wanneer u eenheid wilt creëren in uw huis door dezelfde kleurafwerking te kiezen. Uiteraard hebben wij ook inbouwtoiletkranen vanuit de verschillende stijlen, als u  bijvoorbeeld stijl van de kraan belangrijker vindt dan de afwerking.

Net als bij een wastafelkraan, kan de uitlooplengte en het type bediening van het inbouw toiletkraan van belang zijn, als u deze goed af wilt stemmen op het toiletmeubel die u wilt hebben. Er is immers veel minder ruimte in- en rondom de waskom van het toiletmeubel. U wilt ervoor zorgen dat de uitloop van de kraan exact in het ovale deel van de waskom uitstroomt, zodat u niet veel spettert als u uw handen wilt wassen. Bovendien wilt u niet al te veel moeite hoeven te doen om de kraan aan en uit te zetten. Een draaihendelbediening is hiervoor een ideale keuze. Bij dit type kraan is een draaihendel ontworpen aan het uiteinde van de uitloop. Door een telescopische draaihendel kunt u het water gemakkelijk aan- en uitzetten. Onze Donna en Effeze modellen zijn echt de moeite waard om eens een blik op te werpen. U kunt uiteraard ook één van onze fonteinsets bestellen met een inbouwtoiletkraan. Zo kunt u zeker van zijn dat de toiletkraan en de toiletmeubel goed op elkaar afgestemd zijn.

Inbouwbadkraan

De mogelijkheden om uw badkamer helemaal naar eigen smaak en behoefte in te richten is eindeloos. Dit komt door het grote aanbod aan materialen met uitgebreide functies en luxe toevoegingen. Er worden ook in hoog tempo nieuwe ideeën ontwikkeld om een badkamer praktischer, comfortabeler en opvallender te maken, maar ook unieker. Dit geldt ook voor de keuzemogelijkheden van een badkraan.

Heeft u bijvoorbeeld een badkamerinrichting met een half vrijstaand bad, dan heeft u de keuze uit vrijstaande badkranen die in de vloer naast het bad worden gemonteerd. Deze zijn in talloze kleuren en ontwerpen verkrijgbaar. De bediening van de kraan zit aan de kraan geïntegreerd. Zo heeft u een praktische kraan die alles bij elkaar zit. Wilt u liever een opstelling waarbij de bediening van de badkraan en de baduitloop ingebouwd is in de muur met een handige handdouche? Dit is eveneens mogelijk.

Bent u van plan om een uniekere opstelling in uw badkamer te realiseren, dan hebben wij bijvoorbeeld sets, waarbij u de bediening van de badkraan elders in de badkamer in laat bouwen terwijl een slanke vrijstaande uitloop direct naast het bad staat en de handdouche aan het bad zelf geïntegreerd is. Laat uw fantasieën de vrij loop en wordt uw eigen ontwerper voor een trendy badkamer. Het begint bij het op de hoogte zijn van de mogelijkheden. Bekijkt u onze webshop en ontdekt u zelf onze diversiteit aan producten.

Facebook Pinterest Linkedin

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.